Genel seçimleri öncesinde yaptığı öngörülerle ilgili bilgiler veren Mısırlıoğlu, anket sonuçlarına dayanarak iddialı konuştuğunu belirtti. Ancak seçimlerde İYİ Parti'nin beklentisinin altında bir milletvekili çıkarabildiğini dile getirerek, konuşmalarının anket firmaları tarafından güvenilir olarak görülen verilere dayanmadığını vurguladı.

Genel Başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olarak halkla buluşmalar yaptığını hatırlatan Mısırlıoğlu, "Altılı Masa" ve İYİ Parti'nin bu süreçteki pozisyonunu aktardı. Adaylık sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda masadaki bazı partilerin fikir birliğine varamadığını ve bunun İYİ Parti üzerinde etkili olduğunu ifade etti.

Seçim öncesinde esen olumlu havanın, Cumhurbaşkanı adayı üzerinde yaşanan anlaşmazlıkla birlikte değiştiğini belirten Mısırlıoğlu, "Bu durum seçmenin kararını değiştirmesine ve İYİ Parti'ye olan desteğin düşmesine yol açtı," dedi. Bu gelişmeler sonucunda, İYİ Parti'nin beklentilerinin altında kalarak sadece bir milletvekili çıkarabildiğini ifade etti.