TBL Play-off maçlarında yaşanan taraftar rekabetine Afyonkarahisar spor kulüplerini etkin olarak destekleyen AF-YOK Bağımsız Taraftar Grubu el koydu.

AF-YOK Grubunun sosyal medya hesaplarından yapılan çağrıda, grubun bütün oluşumları eksiksiz olrak Perşembe akşamı oynanacak olan Afyon Belediyespor - Bursaspor Durmazlar maçı için salona çağrıldı.

Açıklamada "BURASI AFYONKARAHİSAR, BAŞKA YERE BENZEMEZ! SALI GÜNÜNE NAZARAN YARIN HERKES SALONA! AFYOK GRUBU EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE SALONDA OLACAKTIR! DUYMAYAN, GÖRMEYEN, BİLMEYEN KALMASIN! 17:00'DA SALON ÖNÜNDEYİZ!" dendi ve bütün oluşumların salona mutlaka gelmesi çağrısı yapıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

*Salı günü oynanan maça nazaran; tüm Afyok grubu ve alt oluşumları eksiksiz katılım göstermekle mükelleftir!

*Oturacak, susacak, sadece maç izleyecek ''seyirciler'', TARAFTARIMIZIN bulunduğu tribünden UZAK DURMALILAR, aksi takdirde tribünde yaşanan kopukluklar takımımızı ve bizleri zor duruma düşürüyor!

*Afyonspor'umuzu desteklemeye gelen taraftarlarımızda takımımızı temsil eden renkler harici başka hiç bir renk görmek istemiyoruz! Bu konuda hassas ve duyarlı olmanızı bekliyoruz!

SALI GÜNÜ TRİBÜNLERDE YAŞANAN OLUMSUZLUKLARININ HİÇ BİRİNİN PERŞEMBE GÜNÜ TEKRARLANMAMASI İÇİN HERKESİ SON DERECE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ!"

Kaynak: afyonsporhaber.com

AFYONSPORHABER.COM ÖZEL HABER