Türkeli Gazetesi sahibi ve başyazarı H.Hakkı Özsoy, dünkü yazısında, "malum şahıs" diyerek daha önce aralarında sorun yaşadığı Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Odak Gazetesi başyazarı gazeteci mehmet Emin Güzbey'i kastederek "seni vuracağım" diyerek tehdit ettiğini iddia etti.

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

Türkeli Gazetesi sahibi ve başyazarı H.Hakkı Özsoy, dünkü yazısında, "malum şahıs" diyerek daha önce aralarında sorun yaşadığı Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Odak Gazetesi başyazarı gazeteci Mehmet Emin Güzbey'i kastederek, kendisini "vallahi seni vuracağım" diyerek tehdit ettiğini iddia etti.

Özsoy'un bu yazısı, yerel basında şok etkisi yarattı.

Hakkı Özsoy, Türkeli Gazetesinde dünkü köşe yazısında iddialarını şöyle yazdı:

"Pazartesi günü mutadımız üzere ikindi vakti civarı gazete binamıza geliyoruz. Vekilimiz arkadaşdan günlük arayanla-soranla, gündemle ilgili bilgi alıyoruz. Arkadaşımız söylemekle-söylememenin tereddüdü içinde, sürekli görüştüğü iyi bildiği madrabazın bizimle ilgili konusunu iletiyor.

Malum şahıs… o zat telefonda hakaret ve tehdit yağdırdı. Mesaj bıraktı. “Vallahi H.Hakkı Özsoy’u vuracağım” benzeri galiz ifadelerde kullandı, sözlerini üzüntüleriyle birlikte nakletti.

Hiç şaşırmıyoruz. Önceleri sözde tehditlerine alışkındık. Neydi onlar, hesap soracağım, yargıya baş vurdum, süründüreceğim vs. Hayırlısı diyerek masamıza geçiyoruz. Yüce Rabbimizden sabır ve yardım diliyoruz.

Bizim madrabazla kişisel bir sorunumuz olmadığını, olamıyacağını tanıyan dost-düşman herkez çok iyi bilir. Çünkü ayrı dünyaların adamlarıyız.

Vurulma cezamızın kesilme nedeni! madrabazın güzel insan, seçkin, masum genelde başarılı bir kısım hemşehrilerimize, görevlilerimize karşı vicdansızca, acımasızca zaman, zaman yaptığı, haksız, mesnetsiz yürüttüğü saldırılarıdır. Hep kişisel çıkar, güç gösterisi ve baskı hesablarının, sunni kurgu düzmece yayınlarının ifası olduğunu, hemşehrilerimizle paylaşmamız. Gelişmeleri hemşehrilerimizin çok iyi bildiğine inanıyor ve güveniyoruz.

..."

Özsoy'un bu yazısı üzerine AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları da bu sözlere sert tepki gösterdi.

AGC Başkanı ve Odak Gazetesi sahibi Mehmet Emin Güzbey'in bu iddialara vereceği cevap merakla bekleniyor.