İçişleri Bakanlığınca yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Afyonkarahisar'da görevlerini sürdürürken başka illere tayini çıkan Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Şuhut Kaymakamı  Ferit Görükmez, Kızılören Kaymakamı Furkan Duman, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, Çobanlar Kaymakamı Resul Özdemir’e Valimiz Aziz Yıldırım tarafından veda yemeği verildi.

 

Verilen veda yemeğine Vali  Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Vali Yardımcıları Erhan Günay, Adem Uslu, Ahmet Ali Barış, İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve Kaymakamlar katıldı.

 

Afyonkarahisar'dan  ayrılacak olan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara hitaben bir konuşma yapan Vali Yıldırım; “ Burada hepimiz tayine tabi insanlarız, arkadaşlarımızın yeni görev yerlerinde hayırlısı ile görev yapmalarını temenni ediyorum. İnşallah burada vermiş oldukları güzel hizmetlerin daha güzelini gitmiş oldukları yerlerde verirler. Buraya gelecek olan arkadaşlarımızın da en az buradan giden arkadaşlarımız kadar kaliteli ve özveriyle hizmet vereceğine inanıyorum. Giden arkadaşlarımızın bırakmış oldukları bayrağı bir adım öteye taşıyabilmek için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerdir. Bizim buradan giden arkadaşlarımız da gittikleri yeni görev yerlerini kendilerine bırakacak olan arkadaşlarımızın yaptıklarını devam ettirerek kamu hizmetinin sürekliliğini bir defa daha göstermiş olacaklar. Ben katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyor, tayini çıkan arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. ”dedi.

 

Vali  Aziz Yıldırım’ın konuşması sonrasında hediye ve Başarı Belgesi takdimine geçildi. Hediye ve Başarı Belgelerinin takdimi sırasında tayini çıkan Vali Yardımcısı ve Kaymakamlar,Afyonkarahisar'dan güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek başta Vali  Aziz Yıldırım olmak üzere il ve ilçelerindeki çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

 

Afyonkarahisar'dan