Vali Aziz Yıldırım, gün içerisindeki programları dahilinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Konak ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Neoldum’a ziyarette bulundu.

 

İlk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Konak’a ziyarette bulunan Vali  Aziz Yıldırım’a Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Abdulkadir Konak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Karşılıklı bilgi alış verişi yapılan ziyaret sırasında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Konak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali  Aziz Yıldırım’ın yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirttiler.

 

Afyonkarahisar’ın daima ileriye gittiğini, tüm kurum ve kuruluşlar ile STK’ların ve özel sektöründe yan yana omuz omuza çalışmalarda bulunması gerektiğini belirten Vali Aziz Yıldırım, birlik ve beraberlikten doğan gücümüzü en iyi şekilde kullanmamız gerektiğini belirtti.

 

Daha sonra Müstakil Sanayici İşadamları Derneği’ne ziyarette bulunan Vali  Aziz Yıldırım’ı, Dernek Başkanı Ahmet Neoldum ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladılar. Dernek içerisinde incelemelerde bulunan Vali  Aziz Yıldırım’a, Başkan Ahmet Neoldum tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

 

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Neoldum, Vali Aziz Yıldırım’ın ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek ziyaret sona erdi.