VALİ YILDIRIM İADEYİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Vali Aziz Yıldırım, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hayati Karaaslan ile 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Gülçek’e iadeyi ziyarette bulundu.

 

Vali  Aziz Yıldırım’ın ziyaretlerinde Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray’da hazır bulundu.

 

Ziyaretler sırasında Vali  Aziz Yıldırım’ı konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifaden Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Karaaslan ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet GÜLÇEK, Afyonkarahisar Adliyesindeki çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

 

Karşılıklı bilgi alış verişi yapılan ziyaretlerde, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle birçok programının ertelenmesi söz konusu olduğunu belirten Vali  Aziz Yıldırım, bu kapsamda iadeyi ziyaretlerinin de ertelendiğini ama gecikmeli de olsa ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi. Bir daha böyle bir girişimin yaşanmaması temennisinde bulunan Vali  Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle adliyelerimiz başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşumuzun daha fazla sorumluluk üstlenerek iş yüküne sahip duruma geldiğini belirtirken, bu sürecin en iyi şekilde üstesinden gelineceğine inancının sonsuz olduğunu sözlerine ekledi.