VALİ TUTULMAZ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI BAĞLI'YI MAKAMINDA KABUL ETTİ

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi koordinatörlüğünde ilimizde gerçekleştirilecek olan Üniversite Hastaneler Birliği Derneğinin 20. Genel Toplantısı için ilimize gelen Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ve beraberindeki heyet Vali Mustafa Tutulmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar’ın doğa ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra ekonomik ve marka değerlerinden bahsederken, birçok organizasyona ev sahipliği yapan Afyonkarahisar’ın kongre merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Kongre, çalıştay, sempozyum gibi sayısız organizasyona ev sahipliği yapmanın Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlayacağını belirten Vali Tutulmaz, bu vesileyle ilimize gelen misafirleri ağırlamaktan çok memnun olduklarını sözlerine ekledi.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’a misafirperverliğinden dolayı saygılarını sunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ziyaret sırasında bilgi alışverişinde bulundu.