Vali Tutulmaz ilçe ziyaretleri kapsamında Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren İşletmelerde, Reşadiye ve Koçhisar köyleri ile Akharım Belediye Başkanlığına ziyarette bulunarak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Sandıklı ilçesindeki muhtarlar toplantısının ardından gerçekleştirilen Kasaba ve Köy ziyaretlerinde Vali Mustafa Tutulmaz’a Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, İl Jandarma Komutanı Alb. Orhan Sırma, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve ilçe müdürleri eşlik ettiler.

 

İlçe ziyaretleri sırasında Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek nasihatlarda bulundu. Daha sonra Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren Elibollar Tarım Alet ve Makinaları üretim fabrikası ile Sanpa Gıda Sanayi fabrikasını ziyaret ederek fabrikalarda incelemelerde bulunarak fabrika yetkililerinden detaylı bilgiler aldı. Vali Tutulmaz, Elibollar Tarım Alet ve Makinaları üretim fabrikasındaki incelemeleri sırasında yeni üretilen haşhaş hasat makinasını hayranlıkla ve dikkatle inceledi. Vali Tutulmaz ilk defa üretilen haşhaş hasat makinası nedeniyle Elibollar Tarım Alet ve Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Elibol’un nezdinde tüm çalışanları kutladı.

 

Gün içerisindeki ziyaretleri kapsamında Sandıklı ilçesine bağlı Reşadiye ve Koçhisar köylerine ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarımız ile bir araya gelerek köyleri ile ilgili istek ve taleplerini dinledi.  Vali Tutulmaz, daha sonra Sandıklı ilçesine bağlı tek kasaba olan Akharım Belediye binasını ziyaret ederek Belediye Başkanı Eşref Ünsal’dan Kasaba ve Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Vali Mustafa Tutulmaz Akharım Belediye binası ziyareti sonunda yapımı tamamlanan Akharım İlköğretim Okulunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.