rnVatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini alarak değerlendirmek amacıyla düzenlenen Halk Günü Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Valiliğimiz Toplantı Salonunda yapılan Eylül ayı Halk Günü Toplantısında Vali Mustafa Tutulmaz’ın  yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İl Sağlık Müdür Vekili Deniz Fırat,, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol’da hazır bulundu.

 

Mahalle muhtarlarımızın da hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Her ay bir gün öğleden sonrasını sizler ile birlikte geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Koordineyi gerektiren hususlar varsa kurumlar arasında koordineyi sağlıyoruz. Bizim kurumlar olarak eksiklerimizi görüyoruz onları tespit edip daha sonra onlarla ilgili çözüm yolları arıyoruz. Öncelikle sizin problemlerinizi burada çözmeye çalışıyoruz. Problemlerimizin en yoğun olduğu ilgili müdürlerimiz burada, belediye başkan vekilimiz burada onlarla ilgili çözebildiğimizi burada çözüyoruz ve çözemediğimiz problemlerinde notunu alıyoruz ve çözmeye çalışıyoruz. Tüm problemleri çözmek için gayret ediyoruz. Ancak istediğimiz şekilde bunları çözmekte verimi sağlayamayabiliyoruz. Sebebi ya mevzuat olabiliyor ya da talep ettiğiniz husus doğrudan bizim kurumlarımızın görev alanlarında değildir. Sizlerden talebimiz bizim çözebileceğimiz ve bizim kurumlarımızı ilgilendiren hususları dile getirirseniz mutluluk duyarız. Diğerlerini de dinleriz, sizlere her zamanımızı ayırırız. Ancak çözüm bulmamızın daha kolay olması için kurumlarımızı ilgilendiren hususlar olmasında fayda vardır diye değerlendiriyorum. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  ” dedi.

 

Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek özellikle sağlık, ulaşım, alt yapı mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Tutulmaz, sorunların çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

 

Sorunların ve taleplerin titizlikle not alındığı toplantıda katılımcılar, kendilerine bu imkânı sağlayan başta Vali Mustafa Tutulmaz olmak üzere toplantıyı düzenleyen herkese teşekkür ettiler.