Her fırsatta ilçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’ın Bolvadin ilçemize bağlı Dişli ve Özburun Kasabalarına yaptığı ziyaretlerde Bolvadin Kaymakamı İbrahim Özkan, İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Sırma hazır bulundular.

 

Programları dâhilinde ilk olarak Dişli Belediye Başkanlığı ziyaretinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Süreyya Güvenir’den yapılan çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

 

Ziyaret sırasında aldığı bilgiler çerçevesinde Dişli Kasabasında yapılan başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Süreyya Güvenir’i tebrik eden Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaretin akabinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak onlardan gelen talepleri titizlikle dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarımıza en iyi hizmet etmek adına söz konusu taleplerin imkânlar çerçevesinde yerine getirileceğini belirtti.

 

Valilik olarak ‘milleti yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla görevlerini yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını belirten Vali Mustafa Tutulmaz; “Vatandaşlarımızın daha iyi ortamlarda hayatlarını devam ettirmeleri için bizler devletimizin bize verdiği imkânlar çerçevesinde çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda ilçelerimiz, kasabalarımız ve köylerimizde değişim, dönüşüm ve gelişim yaşanmaktadır. Bunu da bizlere iletilen taleplerin genelinde bir değişiklik yaşanmasından anlıyoruz. Vatandaşlarımızdan temel ihtiyaçlardan daha çok sosyal içerikli talepler gelmektedir. Buda bizi ziyadesiyle sevindiriyor. Demek ki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet veriyoruz.  Tabi ki bununla yetinmeyecek ve vatandaşlara sunduğumuz hizmetler her zaman artarak devam edecektir. Çünkü iyinin daha iyisi var. Bizler daha iyiyi yakalama çabası içerisinde olduğumuzu belirtmek isterim. “ dedi.

 

Daha sonra Dişli Kasabasındaki Aile Sağlık Merkezine ziyarette bulunan Vali Tutulmaz incelemelerde bulundu. Halka sunulan sağlık hizmetinin ne durumda olduğu hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Tutulmaz, Aile Sağlık Merkezinde bulunan vatandaşlara acil şifalar diledi.

 

Dişli Kasabasındaki temaslarında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Saygıdeğer Eşleri Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kampanyası kapsamında Dişli Kasabasında açılan kurslara katılan bayanlarla bir araya gelen Vali Tutulmaz, içerisinde okuma yazma hevesi ve öğrenme gayesi taşıyan bayanları yürekten tebrik etti.

Daha sonra Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Vali Tutulmaz, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinirken, insanların hayır hasenatta yarışmasının ve beraberlik içerinde olmasının çok önemli olduğunu, bu gibi değerlerin yaşatılması konusunda gayret eden herkese teşekkür ettiğini belirtti.

 

Esnaf ziyaretinde de bulunan Vali Tutulmaz, esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunarak Dişli Kasabasındaki temaslarını tamamladı.

 

Programı çerçevesinde Özburun Belediyesine de ziyarete bulunan Vali Tutulmaz, Belediye Başkanı Asım Kızılaslan’dan bilgiler alarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.