Vali Mustafa Tutulmaz, yılbaşı akşamı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (Gamer) çalışmalarını sürdüren kamu görevlilerini, Afyon Devlet Hastanesinde sağlık hizmetlerini yerine getiren sağlık personellerini ve Ankara Yolu Susuz Kavşağında uygulamalarda bulunan Jandarma ve Emniyet ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

 

İlk olarak Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (Gamer) çalışmalarını sürdüren kamu görevlilerini ziyaret eden Vali Tutulmaz yetkililerden bilgi alarak, yeni yıllarını kutladı ve başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Daha sonra Afyon Devlet Hastanesi Acil Servisinde sağlık hizmetlerini yerine getiren sağlık personellerini ziyaret ederek serviste bulunan acil tedavi amacıyla bulunan vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunurken, acil serviste çalışan sağlık personellerinin de yeni yıllarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Mustafa Tutulmaz yılbaşı gecesinde son olarak Ankara Yolu Susuz Kavşağında uygulamalarda bulunan Jandarma ve Emniyet ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve yeni yılda kazasız günler temennisinde bulundu.

 

Ziyaretleri sonrasında konuşan Vali Tutulmaz; “Bu yılbaşı gecesinde vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için görevi başında olan sağlık personelimiz ile güvenlik güçlerimizi ziyaret ediyoruz. İnşallah bu gece herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden yeni bir yıla daha erişiriz. Tabii ki bu temennilerimiz 2018 yılı ve daha sonraki yıllar için de geçerlidir. Şu anda görevi başında bulunan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, yeni yıllarını kutluyorum. Bu anlamda 2018 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünyada hayırlara vesile olmasını temenni ederken sağlıklı, huzurlu ve barışın hakim olduğu günler diliyorum.” dedi.