Yeşilay Afyonkarahisar Şube Derneği Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz’a Yeşilay Afyonkarahisar Şube Derneği Başkanı Dr. Yusuf Gökçe tarafından slayt sunumu eşliğinde 1-7 Mart Tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yeşilay Haftası ile ilgili bilgiler verildi.

 

Hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde uyuşturucu ile mücadele, bağımlılık adına toplumu bilgilendirme ve yapılan etkinliklerle daha sağlıklı nesiller yetiştirilmesi, alkol, sigara ve her türlü uyuşturucu madde bağımlılığı gibi tüm kötü alışkanlıklarla mücadele konusunda yapılan çalışmalar ve dernek çalışmaları ve faaliyetlerinin bulunduğu belirtildi.

 

Ziyarette tütün, madde bağımlılığı, alkol, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam alanlarında önleyici ön çalışmalar yapan Dernek yöneticilerini kutlayan Vali Mustafa Tutulmaz, bu tür olumsuzlukların ortadan kaldırılması için Devletimizin tüm kurumları ile imkanlarının seferber edildiğini, Valilik olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yeşilay Haftasını kutlayarak Yeşilay Afyonkarahisar Şube Derneği Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

 

1-7 Mart Tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yeşilay Haftası nedeniyle Vali Mustafa Tutulmaz, Yeşilay Afyonkarahisar Şube Derneği Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından pasta kesimi yapılarak ziyaret sona erdi.