20 Nisan’da kapılarını açan Afyonkarahisar Kitap Fuarı kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Vali Mustafa Tutulmaz ’da her fırsatta Kitap Fuarı’nı ziyaret ederek, hem stantları geziyor hem de vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

VALİ TUTULMAZ YAZARLARI YALNIZ BIRAKMADI

Kitap Fuarı etkinliklerinde oyuncu anne olarak ta bilinen yazar Şermin Yaşar okuyucuları ile buluştu. Yoğun katılımın olduğu söyleşi etkinliğine Vali Mustafa Tutulmaz ‘da katıldı. Söyleyişinin kitap fuarına renk kattığını ve okur severler için faydalı geçtiğini belirten Vali Mustafa Tutulmaz, Şermin Yaşar’a teşekkür ederken günün ansına mermerden yapılmış satranç takımı hediye etti. 

 

Sevilen Yazar Kahraman Tazeoğlu ’da Kitap Fuarı’nda imza günü etkinliği düzenledi. Uzun kuyrukların oluştuğu imza günü etkinliğine katılan Vali Mustafa Tutulmaz, Yazar Tazeoğlu ile bir süre Kitap Fuarı üzerine sohbet etti. Fuarı çok iyi bulduğunu anlatan Tazeoğlu, böyle bir etkinliği organize ettiği için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür etti.

 

KİTABI HAYATINIZDAN EKSİK ETMEYİN

Vali Mustafa Tutulmaz son olarak Yazar Şengül ile bir araya geldi ve bir süre sohbet etti. İmza için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Vali Mustafa Tutulmaz: “Kitap Fuarı’na sahip çıkalım, bol bol kitap alıp okuyalım. Kitaptan kimseye zarar gelmez. Tam tersine kitap insanı başarıya götürür. En iyi dosttur. Hayal gücünüzü geliştirmek ve başarılı olmak istiyorsanız kitabı hem başucunuzdan hem de hayatınızdan eksik etmeyin.” tavsiyesinde bulundu.

 

Vali Mustafa Tutulmaz yerel yazarları da stantlarında ziyaret ederek, Kitap Fuarı’nın nasıl geçtiği ve ilginin nasıl olduğu yönünde bir süre görüş alış verişinde bulundu.