Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, her ay düzenli olarak yapılan Halk Toplantısının Nisan ayı toplantısı Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı.

 

Toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Erhan Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan, İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz, İş-Kur İl Müdürü Ahmet Karakaya, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol’da hazır bulundu.

 

KURUMLARIMIZI İLGİLENDİREN SORUNLARI DİLE GETİRİN

Toplantı öncesi konuşan Vali Mustafa Tutulmaz: “Her ay düzenlediğimiz üzere halk gününün bu ayki toplantısını bugün sizlerin katılımıyla, il müdürlerimizin, sorumlu diğer çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Halk toplantılarımız genel itibariyle verimli toplantılar oluyor. Sizlerin ihtiyaçlarını mümkün olduğu kadar burada çözmeye çalışıyoruz. Çözüm üretemediğimiz sorunlar için de daha sonra ilgili kurumlara talimatlar veriyoruz. Sorunlarınızı çözmek için her ay bu toplantılarda sizlerle birlikteyiz. Her zaman söylediğim gibi sizlerden talebimiz bizim çözebileceğimiz ve bizim kurumlarımızı ilgilendiren hususları dile getirirseniz mutluluk duyarız. Diğerlerini de dinleriz, sizlere her zaman vakit ayırırız. Ancak çözüm bulmamızın daha kolay olması için kurumlarımızı ilgilendiren hususlar olmasında fayda var. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Konuşmasının ardından Vali Mustafa Tutulmaz vatandaşlarımıza tek tek söz vererek sorun, istek ve taleplerini dinledi.