Vali Mustafa Tutulmaz, gün içerisindeki programı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum faaliyetleri hakkında denetlemelerde bulundu.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zekai İnan ve Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

 

Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün kimsesiz çocuklara, yaşlılara, engellilere ve ihtiyaç sahibi herkese çeşitli alanlarda hizmet verdiğini hatırlatırken; “Devletimiz, kimsesizlerin, engellilerin ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaktadır. Bizlerde özel gayret ve özen gösterilmesi gereken faaliyetlerin yürütüldüğü kamu kurum ve kuruluşların takipçisi olacağız. Çünkü halkımızın yaşam koşullarının en iyi hale getirilmesi bizler için önemli bir vazifedir. Bu önemli vazifeyi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Vali Mustafa Tutulmaz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ziyareti karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.