Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar'da birlikte görev yaptığı kurum ve kuruluşlara veda ziyaretinde bulunuyor. Vali Güner, 2 yıl boyunca Afyonkarahisar'ı benimsediğini belirtti


Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’daki kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretlerinde bulunuyor.

Vali Güner, gün içerisindeki veda ziyaretlerinin ilk durağında İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez’i makamında ziyaret ederek vedalaştı. Daha sonra sırasıyla Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Baro Başkanı Av.Turgay Şahin, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel’e ziyarette bulundu.

ARKADAŞLAR, DOSTLAR EDİNDİK

Ziyaretleri sırasında kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve çalışanları tarafından karşılanan Vali Güner; “Valiler kararnamesi ile tayinimiz Merkez Valiliğine çıktı. Afyonkarahisar’dan ayrılıyor olmamın üzüntüsünü yaşamaktayım. Afyonkarahisar’daki göre-vim süresinde birçok önemli temaslarım oldu. Burada arkadaşlar, dostlar edindik, aramızdaki bağlar o kadar kuvvetliydi ki Afyonkarahisar evim, Afyonkarahisar’lılar ailem gibiydi. Bu nedenle Afyonkarahisar’dan ayrılmak benim için çok zor olacak. Bedenen buradan ayrılsam da aklım ve gönlüm burada kalacak. Afyonkarahisar’ın gelişmesini ve büyümesini yakından izleyeceğim. Buradaki başarılı çalışmalar ve ilerlemeler beni ziyadesiyle sevindirmiştir. Burada yaklaşık 2 yıl görev yapmanın haklı onur ve gururunu yaşıyorum. Bu anlamda buradan ayrılmam nedeniyle veda ziyaretlerinde bulunuyor, sizlerin haklarını helal etmesini istiyorum" dedi.

EN İYİNİN YAPILMASINI İSTEDİ

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve haklarını helal ettiklerini belirten kurum yetkilileri; “Bizler Sayın Valimize çok alışmıştık. Sayın Valimiz sayesinde huzur dolu bir ortam içerisinde önemli iş ve işlemleri yerine getirerek birçok başarılı çalışamaya imza attık. Kurumlararası diyaloğun bu denli iyi olmasında, iş ve işlemleri hızlanarak Afyonkarahisar için en iyisinin yapılması noktasında Sayın Valimizin desteği büyüktür. Her kurumla olan mesafesi, ilgi ve alakası yerinde ve kararındaydı. Kendisine bu anlamda sonsuz saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun ve Allah kendisine ailesiyle birlikte sağlık ve huzur nasip etsin" ifadelerini kullandılar.