Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Selma Yıldırım’a Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Murat Çağlayan ve hastane yöneticileri eşlik etiler.

 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Murat Çağlayan tarafından hastane ve hastalar hakkında bilgiler alan Vali  Aziz Yıldırım, daha sonra polikliniklerde yatmakta olan hastalara ziyareti sırasında geçmiş olsun temennisinde bulunarak Mübarek Ramazan aylarını tebrik etti.

 

Yatmakta olan hastalara ziyareti sırasında konuşan Vali Aziz Yıldırım, Ramazan ayının herkes için ayrı bir önemi olduğunu belirtirken, Ramazan sevincinin her insanı sardığını fakat rahatsızlığı nedeniyle belki birazda olsun buruk geçiren hastaları unutmadıklarını söyledi.

 

Vali  Aziz Yıldırım eşi Selma Yıldırım ise yeni doğum yapan annelerin sevinçlerine ortak oldu. Mübarek Ramazan ayında dünyaya gelen bebeklerin sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü olması temennisinde bulunan Bayan Yıldırım, yeni anneleri tebrik etti.

 

Çocuk servisinde tedavi gören hasta çocukları unutmayan Bayan Yıldırım, çocuklarla bir süre sohbet ederek onlara moral kaynağı oldu. Yine Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi gören Yemenli Hastaları ziyaret eden Bayan Yıldırım, başlarına gelen bu elim olaydan dolayı üzgün olduklarını, ama kendilerini Afyonkarahisar’da tedavi ederek yardımcı olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Ülkelerindeki zor dönemin bir an evvel atlatılması için dualarını eksik etmediğini söyleyen Bayan Yıldırım, Yemenli hasta kardeşlerimizin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları için destekte bulunulacağını sözlerine ekledi.

 

Ziyaretleri sırasında Sultandağ’lı Şehidimiz Mustafa Özdil’in kayınvalidesi Fatma Kurt’u da ziyarette bulunan Vali  Yıldırım Bayan Kurt’a acil şifalar dilerken şehidimizi rahmetle andı.

 

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Selma Yıldırım ziyaretleri sırasında hastane çalışan ve yöneticilerine hayırlı işler temennisinde bulunurken hasta ve yakınları ile hastane çalışanlarına karanfil takdim ettiler.