Valimiz Aziz Yıldırım, Kule Atlama Türkiye 1’ incisi Yaprak Selin Keskin ve Muay Thai Türkiye 1’incisi Kübra İşbilen ile antrenörleri Nurhan Keskin ve Serdar Şanlı’yı makamında kabul etti.

 

Ziyaret sırasında bilgiler veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop, Yaprak Selin Keskin’in Afyonkarahisar’ın gururlarından biri olduğunu belirtirken, 2016 yılında Sırbistan’ın Belgrad şehrinde Nisan ayında yapılan Balkan Şampiyonasında 3 metre tramplende 3’üncülük, kule disiplininde de 2’cilik kazandığını söyledi. Ayrıca Yaprak Selin Keskin’in 21-23 Ocak 2017 yılında Ankara’da Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından yapılan Yüzme Havuzu tramplende Genç Bayan A-1 metrede 1., A-1 Bayanlar 3 metre tramplende yine Türkiye 1’incisi olmuştur.

 

Ziyaret sırasında hazır bulunan ve Afyonkarahisar’a başarılar kazandıran Kübra Kocakuş’un elde ettiği başarılar hakkında bilgiler aktaran Gençlik ve Spor İl Müdürü Tortop, Kübra Kocakuş’un 2016 yılında Muay Thai Büyük Bayanlarda Türkiye 1’inciliğini kazandığını, aynı yıl Avrupa Şampiyonası Büyük Bayanlarda ise 3.lük kazandığını belirtti.

 

Her iki başarılı sporcunun ziyaretinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Valimiz Aziz Yıldırım, elde edilen başarıların Afyonkarahisar’ı adına yakışır bir biçimde tanıttığını söylerken,  başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuklarıyla yakından ilgilenen ve onların başarılarının artması için Valilik olarak desteklerini devam ettireceklerin söyleyen Valimiz Aziz Yıldırım, Yaprak Selin Keskin ve Kübra İşbilen’e başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.