Ülkemizde bir çok üniversite ve bir çok jeoloji bölümü bulunmakta ancak bu üniversitelerin değerli hocaları malesef bölümlerinden öğrenciler çıkar çıkmaz öğrencileri ile iletişimi koparıyorlar. Zaten ülkemizdeki jeoloji bilimine olan ilgisizlik ve öğrencilerin mezun olduktan sonraki iş problemlerinden dolayı çoğu mezun üniversite hocalarını aramaktan ve yeni bilgileri almaktan çekinir durumdadır !

Bu durumu sitemiz araçılığıyla aşmak istiyoruz ! Düşüncemiz bilimsel ve teknik konuları tartışabileceğimiz bir ortam oluşturmak bu çalışmamıza ülkemizin her üniversitesinden her akademisyen katılabilir öğrencilerine yeni gelişmeleri aktarabilir.

PEKİ BU SİSTEM NASIL OLACAK ?

Üniversitelerin önemi bu noktada çok büyük önem arz etmekte site sahibi olarak bizde jeoloji öğrenimi aldık ancak okuldan yeni bilgileri almakta bizde zorluk çekiyoruz ! Sisteme giriş siz akemesiyenlerin bize ulaşması ile başlamakta hiç bir ücrete tabi olmayan üyelik sistemimizden veya site iletişim bilgilerimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Size sitemizde editörlük ve makalenizin yayınlanabileceği bir ortam sağlıyoruz ! Sistemimiz basit ve kullanışlı bir sistem makalenizi konu başlık ekleyerek bir tıkla sistemimize yükleyebilir diğer tüm üniversitelerle paylaşabilirsiniz !

Ayrıca sistemimiz hızlı ve kolay olduğu için bilimsel olarak yayınlayacağınız bilgilerin telif haklarını ve patentlerinide yayınlama tarihinizden çıkartabilir ve ileriki tarihlerde hak talep edebilirsiniz. Tabiki sitemizden bir hak talebi olamayacaktır. Ancak diğer ticari kullanımlardan hak talebiniz olucaktır.

BU NE KADAR ZAMANIMI ALIR ?

Ben uğraşamam bu işlerle ! Peki siz uğraşamazsanız biz sizin yerinize uğraşırız ! Yeterki siz akedemisyenler bize ulaşın biz sizin asistanınız olamaya hazırız !

SİZE ULAŞTIKTAN SONRA NE YAPMAM GEREKİR ?

Eğer ben yapamam diyorsanız biz sizin yerinize makalenizi yayınlayabiliriz. Sizin yapmanız gereken dökümanı bize yollamak ve yeni araştırmaları devam ettirmek ! Biz size yardım edebilmek için sabırsızlanıyoruz ! Jeoloji Sayfamızı Türkiye ve Dünya’da popüler olmaya başladı ve şimdi tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek.

ÜCRET ?

Ne ücreti! Biz bu işe gönül verdik ! Sizde akademik gönüllü olmak için bize yazın bizimle iletişime geçin biz sizi tekrar öğrencilerinizle buluşturalım! Öğrencilerin sizlere ihtiyaçları var ! Size sorup öğrensinler hata yapacaklarını düşündüklerinde yardım edin onlara öğrenciler mezun olsa bile öğrenirler belki sizlerede yardım ederler ! Bu işi başarabiliriz ! Ve hiç bir zaman ücret istemeyeceğimizin taahhütünü size veriyoruz !

İletişim için : http://jeolojimuhendisleri.net/iletisim/