Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Sandıklı Thermal Park Otel'de düzenlenen programda Afyonkarahisar ve ilçelerinde görev yapan Gazeteciler ile bir araya geldi.

 

Gazete, TV, dergi, internet sitesi, radyo ve değişik alanlarda görev yapan ulusal ve yerel basın görevlileri ile buluşan Başkan Mustafa Çöl, Sandıklımızda yapılan çalışmaları yerinde göstererek kendilerine icraatlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Sandıklı Hüdai Kaplıcalında basın görevlilerimizi gezdiren Başkan Mustafa Çöl, Hüdai Kaplıcaları Sergi Salonu, Hüdai Masal Park, Hüdai Market, Hüdai Restaurtant, Sosyal Tesisler, Kür Merkezi gibi tesisleri inceleyerek buralarda yapılan çalışmalar, öncesi, sonrası, yapım aşamaları ile bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Hüdai Kaplıcalarının akabinde Sandıklı Kevser Mahallesinde ilk defa Doğalgaz ile ısınmaya başlayacak olan bir aileyi ziyaret eden heyet, Doğalgaz ile ısınmaya başlamaları münasebetiyle ailenin düşüncelerini alarak sohbet etme imkanı buldular.

Daha sonra sırası ile Sandıklı Gençlik Merkezi, Bedesten Projesi ile Sandıklının en büyük projelerinden birisi olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanını inceleyen heyet burada günün anlam ve önemine istinaden bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

 

Programın sonunda Sandıklı Thermal Park Otel'de Afyonkarahisar'ın değerli Basın görevlisi arkadaşlara göreve geldiği günden itibaren bu güne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili kapsamlı bir sunum yapan Başkan Mustafa Çöl, burada soru cevap şeklinde bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Programın sonunda bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Sandıklımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan Afyonkarahisarın en önemli gücü olan Basın görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Gerek Ulusal gerekse yerel gündemin nabzını tutan basınımız ile beraber Sandıklımızı gezerek yapılan çalışmaları yerinde tek tek inceleyerek kendilerini bilgilendirdik. Yapılan yatırım ve faaliyetleri ilgi ile takip ederek yoğun katılım gösteren, basınımızın değerli üyelerine teşekkürü bir borç bilirim." dedi.