Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla anma program düzenledi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Ülkü Ocakları'ndan "Çanakkale" etkinliği

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla anma program düzenledi.

 

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Orta Öğretim Başkanlığı tarafından Afyon Lisesi konferans salonunda Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla program düzenledi. Düzenlenen programa Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve çok sayıda STK mensubu katıldı. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Dinar ilçesindeki Cumhur İttifakı mitingi dolayısıyla programa katılamayıp mesaj yoluyla tebriklerini ilettiler.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte ilk konuşmayı Ülkü Ocakları Orta Öğretim Başkanı Şükrü Lüle yaptı.  Afyonarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram,şehitleri saygıyla anarak, ülkü ocaklarının günümüzün 57. Alayı olduğunu vurguladı.

 

ÇETİNKAYA, GENÇLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşlma yapan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya, gençlere Alparslan Türkeş’in öğütleri üzerinden hepsinin birer Türk bayrağı olduğunu, bayrağı yere düşürmemleri ve kirletmemeleri gerektiğini söyledi. Ortaöğretim çağında kendisininde Ülkü Ocakları’nda yetiştiğini belirten Çetinkaya, gençlere başarılarının devamını diledi. Program sonunda Afyonarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya’ya katılımlarından dolayı plaket takdim ederek birlik ve beraberlik mesajı verildi.