Afyonkarahisar Belediyesi, Yüntaş Otobüs İşletmesi bünyesinde hizmete girecek özel halk otobüslerinin açılış ve tanıtımı 19 Temmuz Perşembe günü yapılacak.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..

         Saat 17.00’de Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yanı NO 03 Ekmek ve Unlu Mamuller Tesisi otoparkında yapılacak açılış ve tanıtım programında, önümüzdeki 10 yıl boyunca Afyonkarahisar şehir içi ulaşımında kullanılacak olan yeni nesil toplu taşıma araçlarının tanıtımı ve toplu taşıma hizmetinin başlangıcı yapılacak.

 

                  Afyonkarahisar Belediyesi Şirketi Yüntaş A.Ş. üstlendiği ihale ile 10 yıl süreyle toplam 18 güzergahta 4’ü yedek araç olmak üzere toplam 40 araçla toplu taşıma hizmetini verirken şehir içi ulaşımına ilişkin beklentileri karşılamaya hazırlanıyor.İyi tasarım ödülü sahibi 8 metrelik araçlar ile 12 metrelik araçların tanıtımının yapılacağı tören aynı zamanda Afyonkarahisar kent merkezinde uygulanmaya başlayacak olan elektronik ücret toplama sisteminin de başlangıcı olacak. AfyonKart ismi ile markalaştırılan yeni sistem hayata geçirilmeye başlarken yeni uygulama Afyonkarahisar kent merkezinde yaşayanlara sonrasında eklenen özellikleriyle birtakım kolaylıklar sağlarken, şehir içi ulaşımına da kalite getirecek.

 

                AfyonKart Yüntaş A.Ş.’nin sahibi olduğu Akaryakıt -LPG İstasyonları ile Yüntaş A.Ş. Otobüs İşletmesinden temin edilebiliyor. Verilecek bayiliklerle erişimde kolaylığın artacağı AfyonKart şehir içi ulaşımda avantajları da beraberinde getirecek.Yaklaşık 100 kişilik çalışanıyla hizmet vermeye hazırlanan Yüntaş A.Ş, personelini iletişim becerileri kurslarında eğiterek hizmette yaşanabilecek sıkıntıları en aza indirmeyi hedefledi.