Kent içi ulaşımda hizmete alacağı özel halk otobüsleriyle kalite ve konforu üst seviyede tutmanın hedefiyle yola çıkan YÜNTAŞ, engelli bireylerin ulaşımını kolaylaştırmak için özel dizayn edilmiş engelli rampalarının olduğu otobüsleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

 

            Araçlara binerken özellikle tekerlekli sandalye ile binmek zorunda olan engelli vatandaşlar bin bir zorluk yaşıyorlardı. Bu nedenle çoğu engelli evden bile çıkmak istemiyordu. Bütün bunları göz önünde bulunduran YÜNTAŞ, engelli vatandaşlarımızı sevindirecek ve araçlara daha rahat binmelerini sağlayacak bir sistem geliştirdi. Sistem aracın şoförü tarafından manuel olarak çalıştırılarak engelli vatandaşların kolay bir şekilde araca binmelerini sağlayacak.

 

KONFORLU SEYAHAT, RAHAT ULAŞIM

 

          Fiziksel durumlarından dolayı akülü araç, tekerlekli sandalye veya koltuk değnekleriyle yaşamlarını sürdüren engelli vatandaşların, başkalarının yardımı olmadan ulaşımlarının gerçekleştirebilmelerinin önemine dikkat çeken Yüntaş Otobüs İşletmesi engelli bireylerin evlerinden işlerine veya kent içinde gitmek istedikleri yerlere tek başlarına, özgür, güvenli ve konforlu şekilde seyahat edebileceklerini ifade etti.