Kalem fabrikasında çıkan yangının ardından

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

 Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde kimyasal ve kumaş kalemi üreten bir fabrikada dün meydana gelen ve 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.  

  Sandıklı Sanayi Sitesi 24. Blokta kimyasal ve kumaş kalemleri üreten fabrikada dün akşam saatlerinde çıkan ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alınabilen yangında M.Y., (14), Ali Osman Yıldırım, (19) ve Arif Tanrıkulu (26) isimli işçiler yaralanmıştı. Arif Tanrıkulu isimli işçinin yüzü yandığı ve kaldırıldığı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesi’ne tedavisinin devam ettiği bildirildi.

  Olayın meydana fabrikada bugün polis ve itfaiye ekipleri tarafından yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatılırken, alınan bilgilerde yangının elektrik kontağına bağlı olarak, içerideki kimyasal maddelerinden birinin alev alması sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yangında dolayı fabrikada ciddi anlamda maddi hasar meydana geldiği de öğrenildi.

  Olayla ilgili polis tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.  başlatıldığı bildirildi.