VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’IN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin ve gecelerin manevi iklimine girildiğinin habercisi ve müjdecisi olan Regaib Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşamaktayız.

 

Bu kutlu gece, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan bir huzur ve arınma gecesidir. Bu mübarek gün ve geceleri, Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in bize gösterdiği gibi dua ve ibadet ederek iyi değerlendirebildiğimiz, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde, bizim için huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir.

 

Bu faziletli gece vesilesiyle, başta Afyonkarahisar’lı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam Alemi’nin Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve ebedi huzur getirmesini Yüce Allah’tan (C.C) niyaz ediyorum.