Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi ve Gönüllü Hanımlar Derneği tarafından ortaklaşa olarak Sandıklı Kapalı Spor Salonunda, 11-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenen "Pembe Raketler" masa tenisi turnuvasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Sandıklı İlçemizde sporun yaygınlaşması, her yaş grubuna hitap edebilmesi için başta Sandıklı Gençlik İlçe Spor Müdürümüz Abdullah Ender Erdoğmuş'a değerli personellerine, beden eğitimi öğretmenimiz  Hakan Yalçın ve diğer spor hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Sandıklımızda bu yaş grubunda ilk defa düzenlenen bu turnuva sayesinde spora uzak kalmış yada fırsat bulamayan hanım kardeşlerimizin tekrar spor salonlarına gelmelerine olanak tanıdılar." dedi.

Ödül töreni Başkan Mustafa Çöl'ün masa tenisi turnuvasında dereceye giren yarışmacılara madalya takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.