Türkiye Yüzme Şampiyonasında 2. Olan Kübra Saltık Vali Mustafa Tutulmaz'ı Makamında Ziyaret Etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından  31 Ekim-02 Kasım 2017 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen Ferdi ve Puanlı Yüzme Türkiye Şampiyonasında 2. Olan Kübra Saltık ve beraberindekiler Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’ın makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop’un yanı sıra Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler, Engelliler Kent Konseyi Başkanı Mesut Yurt, Antrenör Kezban Bahçıvan ile Türkiye 2. Olan Sporcumuz Kübra Saltık eşlik ettiler.

 

Ziyaret sırasında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop nazik kabullerinden ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaretlerin kendisini çok mutlu ettiğini ve böyle şampiyonlukların ilimiz için onur verici olduğunu belirten Vali Mustafa Tutulmaz, sporcumuzun ve yöneticilerimizin elde edilen başarılarla ilimizi adına yakışır biçimde tanıttığını ve elde edilen bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek sporcumuz Kübra Saltuk’a başarılarının artarak devamı etmesi temennisinde bulundu.