Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) Başkanı Ömer ELÇİ; TÜRKİYE OLARAK BİR AMACIMIZ VAR ODA AFRİNE ZEYTİN DALI UZATMAK

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED)olarak, Türk Devleti'nin bekası, önümüzdeki süreçte tüm terör örgütlerinin bertaraf edilmesini ve sınırımızda güvenli bir ortam oluşmasını için yapılan bu operasyonu destekliyoruz.

 “Gönül ister ki orada keşke farklı yapılar Türkiye’ye tehdit oluşturacak bir algı yaratmasınlar. Orada eğer olay, sadece Suriye’nin içindeki kendi varlıklarını ve geleceklerini temin için bir silahlı mücadeleyse onla sınırlı kalmasını istiyoruz ama görüyoruz ki kimi Amerika’yla kimi de Rusya’yla işbirliği yapıyor. Onların bölgedeki çıkarları ve kendi hesaplarıyla ilgili birtakım oluşumlar içerisindedirler” diye konuştu.

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) Başkanı Ömer ELÇİ, "Afrin operasyonunun devletimiz, milletimiz ve kardeş coğrafyamız için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Operasyona katılan güvenlik güçlerimize ve onlarla birlikte olan diğer birliklere başarılar diliyorum. Rabbim, kahraman ordumuzun yâr ve yardımcısı olsun." dedi.