Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ‘Sahne Sırası Sende’ Türk Müziği Ses Yarışmasının Ege Bölgesi etabı 17-18 Nisan 2017 tarihlerinde İzmir ilinde yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

 Ege bölgesinde bulunan Gençlik Merkezleri üyesi ve il birincisi gençler kendi aralarında, solo ses ve solo çalgı kategorilerinde bölge birincisi olabilmek için mücadele ettiler.

Afyonkarahisar'ı  temsilen Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyesi il birincisi olan 18-21 yaş kategorisinde Solo Kız Ses alanında Ummuhan YÜKSEL, Solo Erkek Ses alanında Remzi Ahmet Said YAVUZ, Solo Çalgı alanında Remzi Ahmet Said YAVUZ, 22-29 yaş kategorisinde Solo Kız Ses alnında Bedia İsmet GÜRPINAR, Solo Erkek Ses alnında Emrah Ceylan, Solo Çalgı alanında İnan MENEKŞE bölge yarışmasına katılım gösterdiler.

 Türk Müzik Yarışması Ege Bölgesi Yarışmasında 18-21 yaş Solo Ses Kız,18-21 Yaş Solo Ses Erkek,18-21 Yaş Solo Ses,22-29 Yaş Solo Ses Kız,22-29 Yaş Solo Erkek ve 22-29 Yaş Solo Çalgı kategorilerinde 8 ilden birçok gencin katıldığı yarışmada Afyonkarahisar'ı temsil eden Bedia İsmet GÜRDAMAR 22-29 Yaş Solo Ses Kız Kategorisinde; İnanç MENEKŞE ise 22-29 yaş Solo Çalgı kategorisinde 1.olurken 22-29 Yaş Solo Ses Erkek kategorisinde Emrah CEYLAN 3.olarak ödüle layık görüldüler.

Bölge yarışmasında birinci olan gençler 15-21 Mayıs 2017 Gençlik Haftasında 16 Mayısta Ankara'da yapılacak olan büyük Finale katılmaya hak kazandılar. Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri olarak bölge yarışmasına katılan tüm gençlerimize tebrik ederek, Finale kalan iki gencimize başarılarının devamını dileriz