TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ GENEL BAŞKANI SELÇUK PEHLİVANOĞLU TED AFYON KOLEJİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU TED Afyon Koleji’ni ziyaret etti. TED Afyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis ARABACI ve TED Afyon Koleji Yönetimi eşliğinde TED Afyon Koleji’ni gezen PEHLİVANOĞLU TED’li öğrencilerle sohbet etme imkanı buldu. ARABACI ile 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Planlamaları ile ilgili istişarede bulunan PEHLİVANOĞLU TED Afyon Koleji’nin geldiği noktadan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, kendilerine emanet edilen çocukları duygusal ve ruhsal gelişimlerini sağlayıp en iyi şekilde hayata hazırlamanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek “Mutlu, başarılı bireyler yetiştirmek asıl görevimizdir. Biz, Türkiye’nin geleceğine inanıyoruz. Öğrencilerimizin anne babalarını velimiz olarak değil, paydaşlarımız olarak görüyoruz. Biz sadece diploma veren değil, eğitim veren bir kurumuz bu nedenle öğrencilerimizin sosyal etkinliklerini ve sosyal başarılarını çok önemsiyoruz. Dünyada başta akademik zeka konuşuluyordu, sonra sosyal zeka ön plana çıktı artık günümüzde kültürel zeka konuşuluyor” diye konuştu.

“BAŞARILI OLMAK ZORUNDASINIZ”

TED’li öğrencileri dersleri sırasında ziyaret eden PEHLİVANOĞLU, TED’li öğrencilere; “Siz bu ülkenin geleceğisiniz, başarılı olmak zorundasınız. TED’de yetişmiş bir öğrenci, akademik yönden başarılı olurken sanat kültür ve spor alanlarında da kendini ifade etmeli” diye konuştu.

Kullanıma açılmasına 2 hafta kalan Spor Kompleksini gezen PEHLİVANOĞLU, okulun spor tesislerini çok beğendiğini ifade etti.

YABANCI DİL ÇOK ÖNEMLİ

İngilizce eğitiminin yoğun bir programla uygulandığı TED Afyon Kolejinde İngilizce eğitiminin önemine değinen PEHLİVANOĞLU, TED Afyon Koleji öğrencilerine “İngilizceye hakim bir şekilde mezun olacağınız için çok şanslısınız” dedi.