Ankara Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutan Yardımcılığına atanan Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan’a Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, veda ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kumartaşlı, “Komutanımızı inşaallah daha yüksek makamlarda da görürüz. Ama bizim için üzücü olan tarafı komutanımız bizlere bir abi baba gibiydi her an yanımızdaydı, ne zaman arasak telefonla veya şahsen hep ulaştık. İyi günümüzde, acılı günümüzde hep ailelerimizle beraber oldu. Afyonkarahisarda görev yaptığı yaklaşık 1 yıl içersinde çok acılar yaşadık sadece Afyonkarahisar da 11 asker 1 polis olmak üzere 12 şehidimizi beraber ebediyete uğrladık. Kendisine ve eşi hanımefendiye şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz” diye konuştu.

 

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığına ise Ankara’dan TSK Sağlık Kurulu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Özdemir Şahin atandı.