TAYTAK: “AFYON’UN GÖZÜ KULAĞI OLACAĞIZ”

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

“Afyon’un gözü kulağı olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreninde konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, cumhur ittifakı gerçekleştiğinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçileceğini, MHP’nin ise mecliste güçlü bir çoğunluğu elde ederek Afyon’un gözü kulağı olacaklarını ifade etti.

 

Cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olacağına o zaman ise kendilerinin de Afyonkarahisar’ın gözü kulağı olacaklarına dikkat çekti.  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda Ramazan Bayram’ının 2’inci gününde partililer bayramlaştı. Parti Binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya; İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Milletvekili Adayları Mehmet Taytak, Turan Civelek, Muharrem Günay, Ersan Özgür, İsmail Karnıbüyük,  eski İl başkanlarından Aziz Aslan, Raşit Demirel, belde belediye başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

“SEÇİM İÇİN YOLLARDAYIZ”

Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Kocacan, programa katılan tüm katılımcıların mübarek ramazan bayramını kutladı. Kocacan, “Seçim için yollardayız. Bana en çok sorulan sahalarda nasılız? Seçim çalışmalarında son 8 günü finiş dediğimiz çizgiye hep beraber varırsak o zaman milletvekili adaylarımızı çok rahat gönderebiliriz. Saha çalışmalarımızda çok olumlu dönüşümler görüyoruz. Seçimlerde; Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise 3 hilale oylarına vereceklerini beyan ediyorlar”  dedi.

 

“İHALEYİ KAZANAN PARA DA KAZANACAK”

Yine Belediye Başkanları adına bir konuşma yapan Şaban Çabuk, herkesin ramazan bayramını kutladı. Seçim sürecinin yoğun geçtiğini ifade eden Çabuk: “28 Haziran’da saat 14: 30’da İhsaniye ilçemizde bir petrol ihalesi yapılacak. İlgilenen olursa İhsaniye’ye bekleriz. Bu ihaleyi kazanan yatırımcımız para kazanacak” dedi.

“HER ZAMAN 3 HİLALLİ BAYRAĞIN ALTINDA KALACAĞIZ”

Eski İl Başkanları adına bir konuşma yapan Aziz Aslan’da partililerin Ramazan Bayramını kutladı. Konuşmasında önemli mesajlar veren Aslan, “Kişiler davalarda gelip geçicidir. Milletvekili adayımız kim olursa olsun parti teşkilatları olarak bizler onların arkasında durmak zorundayız. Bazı zamanlarda partinin adaylarına sahip çıkılmadığı dönemler oldu. O zamanlar parti zarar gördü. Şimdi ben görüyorum ki; bu dönem adaylarımızın arkasında hepimiz dimdik duruyoruz. Biz siyaseti koltuk için yapmıyoruz. Biz siyaseti çocuklarımız için bu aziz milletin gelecek nesilleri için yapıyoruz dedik. Bizim bu düşüncemizi yanlış anladılar. Ve hızlı gideceğini düşündükleri arabaya biniverdiler. Biz yine dava arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Dün vardık bugün buradayız yarı da Allah’ın izniyle 3 hilalli bayrağın altında olacağız.”    

“OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili adayları adına bir konuşmada Mehmet Taytak yaptı.  Seçim süreci boyunca tüm ilçeleri ziyaret etiklerini ifade eden Taytak: “Tüm adaylar adına söyleyebilirim ki; şu ana kadar girmediğimiz ilçe yoktur.  Tüm ilçelerimizde esnaf ziyaretleri yaptık.  Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Her kapıyı açtık, her yüreğe girdik. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin her yerinde özellikle de Afyonkarahisar’da faaliyetlerine en erken başlayan partidir. Keşke daha fazla imkânımız olsa daha geniş faaliyetler yapabilsek. Önümüzde çok kısa bir zaman kaldı. 24 Haziran’a kadar hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“BİZ RABBİMİZE GÜVENİYORUZ”

‘Biz bu yola çıkarken arkaya bakmamaya karar verdik’ diyen Taytak: “Ortada iki ittifak söz konusu. Karşı tarafa baktığımızda beş benzemez bir arada ancak bizim tarafımıza baktığımızda hepsi yerli ve milli. Yüce milletimiz bu güzelliği görecektir mutlaka. Milletimizin huzurunda bir oyun kuruyorlar. İkinci tura kalındığında HDP de bizi destekler ve cumhurbaşkanlığını kaparız hesabındalar. Biz rabbimize güveniyoruz. Biz MHP olarak hiçbir şartta siyasi hesap yapmadık. Bizim hesabımız devletimizin üzerine, hak yolu adalet yoludur. Biz siyasi hırs ve çıkarlarla hareket etmiş olsaydık belki büyük koltuklara sahip olurduk ama MHP kalmazdı. Cumhur ittifakından biz bir şey istemiyoruz, tarlada izi olanın harmanda yüzü olur. Herkes kendine göre bir hesap ediyor fakat bir şeyi çözemiyor. Allah MHP’lilere o yüreği vermiş.  Allah yolunun dışında bizim bir hesabımız yok. Cumhur ittifakı gerçekleşecek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. MHP’de mecliste güçlü bir çoğunluğu elde ederek bizde Afyon’un gözü eli kulağı olacağız” şeklinde konuştu.