696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçiler hakkında yapılan düzenleme kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) çeşitli birimlerinde  taşeron şirket bünyesinde çalışan toplam bin 82 kişi için kadroya geçiş sınavı 11 Mart 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi resmi web sayfasında (www.aku.edu.tr) sınava girmeye hak kazanan kişilerin listesine yer verilirken, sınavın Ali Çetinkaya Kampüsünde saat 10.30’da yapılacağı bildirildi. Siteden yapılan açıklamada sınava girmeye hak kazanan kişilerin nüfus cüzdanları ile birlikte saat 10.00’da Ali Çetinkaya Kampüsü içerisinde bulunan Tıp Fakültesi binasında hazır olmaları gerektiği kaydedildi.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi resmi web sayfasında (www.aku.edu.tr) yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

 

“696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince Üniversitemiz birimlerinde taşeron şirket üzerinden şirket personeli olarak görev yapmakta olan personellerin sürekli işçi kadrolarına atanmaları için ilgili Kararname ve buna dair yayımlanan tebliğ gereğince yapılacak olan yazılı sınav 11 Mart 2018 tarihinde saat 10.30’ da Ali Çetinkaya Kampüsü içerisinde bulunan Tıp Fakültesi binasında yapılacaktır.

 

AKÜ resmi web sayfasında yayımlanan listelerde isimleri geçen personellerin belirtilen tarih ve saatte sınava katılmak üzere yanlarında nüfus cüzdanları ile birlikte saat 10.00’da isimlerinin karşılarında bulunan sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. Personelin yumuşak uçlu kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi ile birlikte gelmeleri ayrıca yanlarında cep telefonu, hesap makinası vb. elektronik cihaz getirmemeleri önemle duyurulur. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.”