Bucaspor hazırlıklarına devam eden Afjet Afyonspor kendi sahasında ve seyircisi önünde kazanmaya devam etmek istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi sahasında oynayacağı Bucaspor maçını kazanmak istiyor. Rakip takımı değerlendiren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Tecrübeli ve deneyimli bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimizin iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Her maç olduğu gibi kendi seyircimizin önünde de onların desteğiyle de yine kazanmak istiyoruz. İyi bir havamız var, bu havamızı ve serimizi devam ettirerek kendi seyircimizin önünde de kazanmak istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah onlarda her zaman olduğu gibi ellerinden gelenin en iyisini her zaman olduğu gibi yapacaklar” dedi.

BUCASPOR’UN KARNESİ

Ligin 13. sırasında yer alan Bucaspor oynadığı 13 maçta 3 galibiyet elde etti. Kalan 10 maçın 4’ünü beraberlik 6’sını ise mağlubiyetle geride bırakan Bucaspor 15 gol atarken 16 gol yedi. Hanesinde -1 gol averajı ile 10 puan ile yoluna devam eden Bucaspor AFJET Afyonspor’dan 3 puan almayı hedefliyor.

Uğur çalışmalara katılmaya başladı

AFJET Afyonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Uğur Durmuş takımla birlikte çalışmalara başladı. bu hafta hazır olması durumunda maç kadrosunda yer alması beklenen Uğur Durmuş, takıma faydalı olmak için çok çalışıyor.

Aykut’un 10 günü var

Sakatlığı sebebi ile çalışmalara katılamayan Aykut Uluç’un iyileşmesi için 10 gün gerekiyor. 10 gün sonunda tekrar MR’ı çekilecek Aykut Uluç’un iyileşmesi halinde takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Kaptan Ömer Çelik ve Fatih Şerifoğlu ise sakatlığı devam eden oyuncular.

>>>>>KOCATEPE GAZETESİ