“İlimize çalışabilmek amacıyla gelen, otogar civarına kurdukları çadırlarda barınan ve 13 aileden oluşan tarım işçileri; geçtiğimiz günlerdeki aşırı yağış sonrası çalışma şansı bulamadıklarını ve mevcut erzaklarının tükenmek üzere olduğunu belirterek şubemizden yardım talep etmişlerdir.

01.06.2017 tarihindeki, yardım talebine istinaden aynı gün içerisinde mahallinde yapılan inceleme ve ihtiyaç tespiti sonrası ailelere. Şube Başkanı İsmail DANIŞTEKİN, Genel Hizmet Yöneticimiz Mustafa TURUNÇ ve gönüllü üyemiz Yiğit DANIŞTEKİN ile birlikte Gıda kolileri dağıtımı tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Gıda kolilerinin içerisinde kavurma ve kıyma konservesi, şeker, yemek yağı, bulgur, makarna, çay, tuz, sabun, kuru fasulye, mercimek, reçel ve un bulunmaktadır.

06.06.2017 tarihinde ise, Bolvadin ilçemize bağlı Hamidiye Köyü civarındaki mevsimlik tarım işçilerinden bir kısmının yedikleri mantardan zehirlendikleri ve içme suyuna ihtiyaç duyulduğunun bildirilmesi üzerine Genel Hizmet Yöneticimiz Mustafa TURUNÇ ile birlikte Gönüllü üyemiz Ramazan CANTAŞ tarafından, şubemiz aracı ile götürülen içme suları ilgililere teslim edilmiştir.” Dedi.