SULTANDAĞI’NDA "TÜRKLER'DE DEVLET YÖNETİMİ" KONULU SERGİ AÇILDI...

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde Dr. Halil İbrahim ÖZSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Türkler'de Devlet Yönetimi" konulu sergi 9 Ocak 2017 tarihinde ziyarete açıldı.

 

Afyonkarahisar Dr. Halil İbrahim ÖZSOY Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 11. sınıf öğrencileri tarafından, tarih dersi kapsamında hazırlanan performans ödevleri Sultandağı ilçesindeki okul binası giriş katında sergilenmeye başlandı.

 

Tarih öğretmeni Erkan KARA'nın rehberliğinde hazırlanan ödevlerde, öğrenciler derste öğrendiklerini hazırladıkları özgün materyallerle kalıcı hale getirme imkanı buldular. Ayrıca materyallerin hazırlanma aşamasındaki çalışmalar öğrencilerin iş bölümü, yardımlaşma ve sorumluluk alma konusundaki gelişimlerine de katkıda bulundu.

 

Okul idaresi, öğretmenleri ve ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılanan sergi sayesinde öğrenciler, emek vererek ürettikleri materyallerin sergilenmesinden büyük mutluluk duydular. Bu sergi dolayısıyla okulun çehresinin değiştiğini ve güzel bir okul ortamı oluştuğunu söyleyen öğrenciler bu durumdan dolayı da mutluluklarını ayrıca belirttiler.