ŞUHUT OSB TOPLANTISI VALİ TUTULMAZ’IN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Kalkınmada ve ilerlemede önemli katkılar sağlayan Organize Sanayilerin ilimiz ve ilçelerindeki durumunu yakından takip eden Vali Tutulmaz, Şuhut hakkında bilgiler almak ve il merkezi ile koordineli hareket etmek üzere Şuhut Organize Sanayi Bölgesi toplantısına başkanlık etti.



Toplantıda Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Genel Meclisi üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.



Toplantıda Şuhut Organize Sanayi Müdürü tarafından organize sanayide faaliyet gösteren firmalar, talepler ve bu doğrultudaki ticaret hacminin yanında, OSB Müdürlüğü olarak girişimcilere ve mevcut fabrika sahiplerine verilen hizmetler hakkında bilgiler verdi.



Gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlanan Şuhut OSB toplantısının akabinde Vali Tutulmaz, Kaymakam Boztepe’ye ziyarette bulundu. Karşılıklı bilgi alış verişinin yaşandığı ziyaret sonrası işlem yaptırmak için Kaymakamlıkta bulunan vatandaşlarla sohbet etti.



Kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunan Vali Tutulmaz, Şuhut OSB yerleşkesinde bulunan fabrikaları ziyaret ederek, fabrika yetkililerinin istek ve taleplerini dinledi.