Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Afyonkarahisar gönüllüleri 7-14 Nisan Sağlık Haftası münasebetiyle İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortak düzenledikleri etkinlikte Afjet’ten Akarçay’a kadar yürüyerek şehirde büyük bir farkındalık yarattı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

Yağan yağmura rağmen Afyon halkının ve gençlerin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği etkinlik sonunda açıklamalarda bulunan Afyonkarahisar Yerel Kurul Başkanı Abdülkadir Yıldırım: "Sivil Yaşam Derneği olarak Tüm Türkiye'deki gençlerin ortak sesi olmayı hedefliyoruz, bu doğrultuda bizlerde Afyon genelinde gençlik alanında valilik, belediye, halk sağlığı ve üniversitemiz ile ortak etkinliklere imza atarak şehrimizin gençlerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken bir yandan da farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Bugün yağmura rağmen etkinliğimize gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

 

Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Nedir? 2013 yılında Bursa da kurulan gençlerin sorun ve ihtiyaçlarının karar alıcılara iletilmesi, gençlerin kişilik ve liderlik yeteneklerini geliştirmesini sağlamak amacıyla kurulmuş olan Sivil Yaşam Derneği, bugün Türkiye’nin 28 farklı şehrinde faaliyet göstererek gençlerin ortak paydada buluşarak etkinlik ve faaliyet yapmalarını sağlıyor. 16-29 yaş arası gençlere hitap eden, siyasi bir amacı olmayan, tamamen gençlerin yönettiği SİYAMDER, ülkemizin en hızlı büyüyen gençlik derneğidir aynı zamanda bugün itibariyle Türkiye’nin farklı bölgelerinden binlerce gönüllüsü olmanın yanında uluslararası çalışmalarıyla da ülkemizin lider STK’sı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Avrupa Konseyi Gençlik Departmanı’na üye olan ilk ve tek ulusal gençlik STK’sı olmasına ilave olarak Avrupa ve Dünya çapında birçok gençlik örgütlenmesine üye olarak ülkemizi ve bayrağımızı yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeye devam etmektedir.