Fetullahçı Terör Örgütü yapılanması içerisinde erkekler kadar güçlü olan kadın üyeler, 15 Temmuz Pensilvanya darbesinin ardından faaliyetlerine devam ediyor. Gülen’in en büyük gelir kaynağı olan kadın FETÖ’cüler, dikkat çekmedikleri için her yerde rahatlıkla faaliyet gösterebiliyor.

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

Fetullahçı Terör Örgütü yapılanması içerisinde erkekler kadar güçlü olan kadın üyeler, 15 Temmuz Pensilvanya darbesinin ardından faaliyetlerine devam ediyor. Gülen’in en büyük gelir kaynağı olan kadın FETÖ’cüler, dikkat çekmedikleri için her yerde rahatlıkla faaliyet gösterebiliyor.

 

15 Temmuz kanlı darbenin arkasından Pensilvanya'daki alçağın çıkmasının ardından tüm Türkiye'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar başladı. Operasyonlar sırasında FETÖ'nün kadın yapılanmasının çok güçlü olduğu ortaya çıktı.

KADIN ÖRGÜTLENMESİ ERKEKLER KADAR GÜÇLÜ

FETÖ yapılanmasında kadınlar erkekler kadar örgütlü. Sadece ev kadınlarına yönelik faaliyetlerde bulunmuyorlar. Emniyette, üniversitelerde, TSK'da, bürokraside ve özel sektörde kadın FETÖ'cüler oldukça etkili. Daha az dikkat çektiği için birçok masabaşı kirli işler bürokrasideki kadın örgüt üyelerine yaptırıyorlar.



KADIN ÖRGÜT ÜYELERİ ÜZERİNDEN DUYGU SÖMÜRÜSÜ

FETÖ, bütün kirli işlerini kadın örgüt üyelerine yaptırırken, gözaltına alındıklarında ise duygu sömürüsü yapmaktan da çekinmiyor. Sanki dini inançları nedeniyle gözaltına alınmış gibi bir algı yaratarak "AK Parti iktidarı 28 Şubat'ta olduğu gibi Müslümanlara zulmediyor" yalanını yaygınlaştırıyor.

KADIN İMAMLAR ERKEK İL İMAMINA BAĞLI

FETÖ yapılanması içerisinde kadın imamlar ilçe, mahalle, kasaba örgütlenmesi içerisinde çalışıyor. Her merkezin bir sorumlusu var. Ama kadın imamların Türkiyeimamı ya da bir il imamı yok. Örgüt bütün kirli işlerini kadınlara yaptırıyor ama yönetici olarak ablalara güvenmiyor. Bu yüzden ablaların tamamı erkek il imamına bağlı. Her merkezde kadın dernekleri kurarak toplantılar yapıyorlar. Burada önemli miktarda himmetler toplanıyor.

15 TEMMUZ DARBESİNDEN SONRA HİMMET TOPLAMAYA DEVAM ETTİLER

Yetkililerden alınan bilgiye göre FETÖ'cü kadın dernekleri 15 Temmuz Pensilvanya darbesinden sonra da Türkiye çapında faaliyetlerine devam ediyor. Kermes adı altında örgüte para toplayan kadın üyelerin bu faaliyetleri darbeden sonra da kesintiye uğramadan devam etti.

FETÖ DIŞINDAN EVLENMELERİ YASAK

FETÖ yurtlarında yetişen, FETÖ bursu ile okuyan ve örgüt tarafından işe sokulan kadın örgüt üyelerinin bu yapının dışından birisi ile evlenmeleri kesinlikle yasak. Ancak imamların izin verdikleri isimlerle stratejik evlilikler yapabiliyorlar. Bürokraside, emniyette, TSK'da, siyasette ve iş dünyasında sızmak istedikleri aileler varsa burada FETÖ'nün ablaları devreye giriyor. Stratejik evlilikler yaptırılarak bu ailelere damat ve gelinler sokuluyor. FETÖ yapılanması içerisinde bunun yüzlerce örneği bulunuyor.

BAŞÖRTÜSÜ ŞART DEĞİL, DEKOLTE SERBEST

Bürokraside rahat faaliyet gösterebilmeleri için FETÖ'cü ablaların neredeyse tamamının başı açık. Kamufle olmalarına yardımcı olacaksa dekolte giyinmelerine de izin veriliyor. Kamuda başörtüsü serbest olmasının ardından hiçbir FETÖ'cü ablaların başını kapatmaması da dikkatlerden kaçmamış. Bütün bu fetvanın tamamı ise Pensilvanya'daki teröristbaşından geliyor.

EMNİYET FETÖ'YE FİNANS SAĞLAYAN KADIN DERNEKLERİNE GÖZ AÇTIRMAYACAK!

Emniyet yetkilileri tüm Türkiye çapında FETÖ'ye himmet toplayan kadın derneklerine göz açtırmayacak. 15 darbesinden sonra da faaliyetlerine devam eden FETÖ kadın dernekleri himmet toplamanın yanısıra darbenin AK Parti'nin bir komplosu olduğu yalanını yayarak teröristbaşı Fetullah Gülen'i aklamaya çalışıyor.

FETÖ'CÜ KADINLAR ARASINDA EN ETKİLİ İSİM EMİNE EROĞLU

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi kadınlar arasında en etkili ise TİMAŞ yayınlarında Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan ve geçtiğimiz yıl Zaman Gazetesi'ne geçen Emine Eroğlu. Zaman'a kayyum atandıktan sonra Yarına Bakış gazetesinde yazmaya başlayan Emine Eroğlu, kadınlar arasında Fetullah Gülen'e en yakın isim. Yazılarında ve sosyal medya paylaşımlarında 15 Temmuz darbesini legalleştirmeye çalışan Emine Eroğlu, her yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a galiz hakaretlerde bulunmaktan da çekinmiyor.



Kaynak: Sabah.com.tr