Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlemekte olan Gençlik Merkezleri Arası “Bir Şiir, Bir Nefes” sloganıyla Şiir Okuma Yarışması Afyonkarahisar İl Birinciliği 18 Mart 2018 Pazar günü Karahisar Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen 25 gencin katıldığı Şiir Okuma Yarışması’nda gençler anne baba sevgisi konulu birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Aşağıdaki kategorilerdeki il birincisi olan gençler Nisan ayında İzmir ilinde yapılacak olan bölge yarışmasında Afyonkarahisar’ı temsil edecekler.

14 - 17 Yaş Kızlar Kategorisi - Selin HAYAT

14 - 17 Yaş Erkekler Kategorisi - Onur Salih ERKAN

18 - 25 Yaş Kızlar Kategorisi - Tuğba Nur ŞAHİN

18 - 25 Yaş Erkekler Kategorisi - Ahmet Berat TAYBAŞ

Gerçekleştirilen Şiir Okuma Yarışması’nda Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi tarafından dereceye giren yarışmacılara başarı belgesi,   yarışmaya katılan tüm yarışmacılara ise katılım belgesi takdim edildi.

Yarışma boyunca görev yapan değerli jüri üyeleri Sayın Mustafa TÜRK, Sayın Zekai EKŞİ, Sayın Saliha BOZDEMİR hocalarımıza teşekkür edilerek, gençlik merkezi müdürü Gökhan GÜRBÜZ tarafından plaket verildi. Yarışma hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sonlandırıldı.