ŞENOL, İSTANBUL’DAKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim -Sen Şube Başkanı Nizamettin ŞENOL’un açıklaması şu şekilde;

Ülkemizin 2016 yılını henüz uğurlayıp, 2017 yılına merhaba dediği ilk dakikalarda geride bırakıp unutmak istediğimiz tüm acılara inat, hain terör kalleş yüzünü bir kez daha göstermiş, bir gece kulübünde yeni yılı karşılayan insanlara yapılan saldırı neticesinde 39 kişi hayatını kaybetmiş, 65 kişi ise yaralanmıştır. Sivillere saldırmak alçaklığınızın seviyesini de göstermektedir. Başımız sağ olsun.

 

Genç yaşlı, erkek kadın, çoluk çocuk demeden gözlerini karartarak insanlara saldıran terör örgütlerinin daha bu yılın ilk dakikalarında yaptıkları alçak saldırı ülkemizi zor bir yılın beklediğini ve terör örgütlerinin boş durmayacağını bizlere göstermiştir.

 

Bu hain saldırıyla, son dönemlerde ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik olarak yapılan girişimlere bir yenisi daha eklenmiştir. Acılar yaşatarak bizleri bölmeye ve ayrıştırmaya çalışanlara inat, bir ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya ilan ediyoruz.

 

Bu milleti acılarla sınamaya çalışarak sonuca ulaşamayacaklardır. Bu coğrafyada yaşamanın bedelini yıllardır ödeyen milletimiz, bu alçaklıklar karşısında da yılmayacaktır.

 

Türkiye Kamu-Sen camiası adına, bu kalleş saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.