Şimdi Asıl Soru Şu Temel Karamollaoglu ve Muharrem İnce 2.Tura Kalırsa  Akpartililer Hangisine Oy Verecek

 

EFELENMEYLE DIŞ POLİTİKA YÜRÜTÜLMEZ

Bu kabadayılıkla, böyle efelenmeyle dış politika yürütülmez. Onun için şuanda burada çok, ama çok ciddi endişeler taşıyoruz biz. Bu iktidar devam ettiği sürece de bunun düzeltilme imkanı yok. Politikaları farklı, verdikleri kararlar üzerine düşünülmüş, bu ülkenin bu bölgenin menfaatini teminat altına alan kararlar değil. Mesela Mavi Marmara için ne dedi Sayın Cumhurbaşkanı, ‘bana mı sordunuz’ dedi. Ama 2 sene önce elbette kendisini doğru çıkaracak ifadeler kullandı. Biz dedi bunlara destek verdik. Bu sözü söyleyince de önüne o zamanki sözünü koydular. Bu kadar tutarsızlık dış politikada gitmez.

 

 

SANDIKLAR AÇILDIĞINDA SÜRPRİZ YAŞAYACAKLAR

Ülkeyi yönetenlerin ne acelesi varsa, milletin Ramazan ayını seçim ayına çevirdiler. Onların aldıkları bu karar üzerine bizlerde mecburen bu çalışmaları yapmış olduk. Gelinen noktada Allah nasip ederse 24 Haziran'da mutlaka bu ülkede bir değişim olacak. 16 yıldır bu ülkeyi yönetenler biraz dinlenmeye çekilecekler. Çünkü buna ihtiyaçları var. Kendileri de zaten 'biz metal yorgunu olduk' diyerek bunu ifade ettiler. İnşallah milletimiz onların bu mesajını almıştır.Onlar bizim bir yanlış yapmamızı bekliyorlar

 



BÜYÜK BİR KESİM AK PARTİ’DEN KOPARAK BİZE DESTEK VERECEK

Saadet Partisinin etkili siyasi çalışmaları  büyük  bir dip dalga oluşturduğu kanaatindeyiz. İnsanlar kanaatlerini ifade etmekten çekiniyorlar, çünkü bize destek verecek büyük bir kesim Ak Parti’den kopacak. Bunu da kendilerinin üzerindeki baskıdan dolayı dillendiremiyorlar. Anketlerde kanaatlerini dile getirenlerde tercihlerini doğru olarak dile getirmiyorlar, ne olur ne olmaz diye genelde hükümetten yana bir tavır sergilemeyi tercih ediyorlar. Bizim beklediğimiz bu dip dalga seçimde ortaya çıkarsa, biz bu seçimde en güçlü parti olarak çıkarız kanaatindeyiz.

 

Toplum tehlikeyi görüyor ve bir çıkış yolu arıyor. Bundan dolayı da kendi partisine değil, ben sosyal demokratım ama size oy verebilirim diyebiliyor. Bundan dolayı ümidimiz biraz daha fazla

 

24 Haziran akşamı sandıklar açıldığında çok büyük bir sürpriz yaşayacaklar. Çünkü çok ciddi bir suskunlar kitlesi var, çok ciddi bir dip dalga var. Görüşünü fikrini beyan etmeyenler var. Çünkü bu suskunlar, başımıza bir iş gelir diye bu ülkeyi yönetenlerden korkuyorlar.