Hayırlı çalışmalarıyla dikkat çeken Semerkand Vakfı Kurtuluş Caddesi Sanat Okulu Karşısında bir kermes düzenledi. Kermesten elde edilecek gelirlerle ilimizde eğitim gören öğrencilerin ihtiyacı için kullanılacak. 

Gerçekleştirilen etkinliği Semerkand Vakfı Afyonkarihisar İl Temsilcisi M. Emin Birliktir ile birlikte AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

ÖĞRENCİLERİN İHTİYACI KARŞILANACAK

Programda bir konuşma yapan Semerkand Vakfı İl Temsilcisi M. Emin Birliktir, “Her yıl belli aralıklarla ilimizde kermesler düzenleniyor. BU kermeslere hayırsever vatandaşlarımız giyecek, yiyecek bağışlarında bulunuyor. Bunları satarak elde edilen parayı Afyonkarahisar’da eğitim gören evlatlarımızın ihtiyacı için kullanıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza kermese düzenledikleri katkı nedeniyle minnettarız. Allah onlardan razı olsun” dedi.

SEMERKAND’A TEŞEKKÜR

Programda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı İbrahim YUrdunuseven ise, “Semerkand Vakfı’nın ülkemiz genelinde yaptığı hayırlı çalışmaları takdirle izliyoruz. Buralardan elde edilen gelirlerle ihtiyaç sahibi öğrencilerin sıkıntıları gideriliyor. Böylesi bir kermese vesile oldukları için Afyonkarahisar Semerkand Vakfı’nın yönetimine ve gönüllülerine teşekkür ederiz” dedi.