Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olan Afyonkarahisar Belediyesi, görev yaptığı Hakkari'de mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Abdil Kılınç için mevlid-i şerif programı düzenledi. Şehidin baba ocağı Bolvadin'in Karayokuş Köyünde düzenlenen mevlid-i şerif programında şehidimiz bir kez daha rahmetle anıldı.

 

                HER ŞEHİDİMİZ İÇİN MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENİYOR

 

                Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin işbirliğiyle düzenlenen mevlid-i şerifin ardından, şehidimizin Babası Bekir Kılınç, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a programın düzenlenmesinden dolayı şükranlarını sundu. Programda kısa bir değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da her şehidimiz için mevlit programı düzenlendiğini hatırlatarak, desteklerinden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a teşekkür etti.

 

                Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Garnizon Şehit Gazi İşlem Subayı Topçu Albay Fatih Sağdıç, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Jandarma Komutanı J. Alay Orhan Sırma ve Bolvadin ilçe protokolü ile köy halkı katıldı.