Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Ege Bölge Sorumlusu Mehmet ALTINÖZ'ünde iştirak ettiği aylık İl Divan toplantısı büyük bir coşku ile icra edildi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Yapılan toplantının 15 Temmuz Şehidler gününe denk gelmesi hasebiyle, tüm Şehidlerimiz ve Gazilerimiz için Hatm-i Şerif ve Dualar okundu.Akabinde başlayan Divan Toplantısında, İl - İlçe ve Belde Teşkilatlarının yaptıkları Vakıf çalışmaları müzakere edildi.

 

Toplantı akabinde bir açıklama yapan Erbakan Vakfı Başkan Vekili Salih SAYIR, "Havaların sıcak olması nedeniyle toplantıyı Fuar Piknik alanında, ferah bir ortamda ​gerçekleştirdiklerini" belirtti.

 

Şehidlerimiz Yad'edildi..

 

15 Temmuz Şehidleri ve Gazileri için Hatm-i Şerif okunması ve yapılan Duaların ardından gerçekleştirilen divan toplantısının kendileri açısından büyük manası olduğuna dikkat çeken Salih SAYIR, "Birlik  - beraberlik ve kaynaşmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bu dönemde, nifak çıbanlarına ve delilsiz söylemlere kanmamak gerek" vurgusu yaptı.

Başkan vekili SAYIR açıklamasında; "yaptığımız çalışmalar ve toplantımız İslam Birliği ve Adaletinin Hakimiyeti için atılan sağlam adımlar olacaktır. Devletimizin istikbali açısından, Millet olarak istikrarlı ve vakarlı bir duruş sergilemeli ve bizi parçalamaya çalışan dış ve iç mihraklara mahal vermemeliyiz. 15 Temmuzda Emperyalist Siyonizmin gerçekleştirmek istenilen, ancak, Milletimizin tek yürek olarak engellediği darbe girişimi son örneklerdendir. Yüce Mevlam, Devlet ve Milletimize bir daha böyle durumlar yaşatmak isteyenleri Kahhar İsm-i Alisi Hürmetine Kahr-u Perişan eylesin. Şehidlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad'ediyoruz. Ailelerine sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz" dedi.