İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda Ahmet Sav, iki rakibinin aldığı oyları ikiyi katladı Ahmet Sav 298 Musa Dikmen 97, Hanefi Erkan 79

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

 

İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunda Ahmet Sav, 2 rakibinin aldığı oylardan daha fazla oy alarak yeniden başkan seçildi.

 

İscehisar Esnaf Odası seçimlerine Ahmet Sav’ın yanı sıra iki aday daha katıldı. Hanefi Erkan ve Musa Dikmen’in de aday olduğu seçimlere katılım bir hayli yüksek oldu.

 

Ahmet Sav, görev yaptığı süre içinde gelen her esnafın kişinin görüldüğünü belirterek “Bizler, her zaman esnafımızın içinde olduk, onların dertlerine çare olduk. Bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Ahmet Sav, 298 oy alarak yeniden İscehisar Esnaf Odası Başkanı olurken, rakipleri Musa Dikmen 97 oy, Hanefi Erkan ise 79 oy aldı.

 

Yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı. Kamil Çakmak, Harun Mermer, Abdülkadir Konak, Muzaffer Göler, İbrahim Akın, Menderes Tekeş. Denetim Kurulunda ise Orhan Şen, Yavuz Mercan ve Burhan Cengiz yer aldı.