Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl bütün mahalle muhtarları ile Belediye Başkanlığı makam odasında bir toplantı gerçekleştirerek yapılacak olan projeler hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Mahallelerde yapılacak olan kilitli taş, sıcak asfalt ve satıh kaplama projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Çöl, muhtarlarımızın fikirleri doğrultusunda koordineli olarak çalışacaklarının altını çizdi.

Kış aylarında bozulan yollar, kaldırımlar, asfaltlar için büyük ve kalıcı bir proje ile Sandıklının sorununu kökten çözecek olan proje kapsamında yaklaşık; 130.000 m2 kilitli parke taşı, 62.000 m2 kaldırım, 50.000 m2 satıh kaplama, 180.000 m2 sıcak asfalt yapılacak.

Bu kapsamda Sandıklının ana arterleri olan İstasyon Caddesi, Yunus Emre Bulvarı, Ofis Caddesi ve Dereboyu Caddesinde kaldırım genişletme çalışmalarında 35.000 m2 lik bir kısmı yapılacak.

Belediye Başkanlığında yapılan toplantı sonrası Başkan Mustafa Çöl, muhtarların tamamlanmak üzere olan Kent Meydanını, sosyal tesislerini ve üç kattan oluşan otoparkı gezdirerek yapılan işlemlerle ilgili bilgiler verdi. Muhtarlar Sandıklı tarihinde ilk defa yapılan Kent Meydanı projesi bunun yanı sıra mahallelerde başlayacak olan yol, kaldırım ve sıcak asfalt projelerinden dolayı Başkan Mustafa Çöl'e teşekkür ederek kendilerine verdikleri sözleri tutmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.