Spor

SANDIKLI’DA AFJET AFYONSPOR COŞKUSU

Abone Ol


 

Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel konuşmaya başladığında ise taraftarlar “Büyük başkan, büyük başkan" diye tezahüratlarda bulundu. Başkan Sel ise "Sizler büyüksünüz, sizler olmasanız bizler bir hiçiz. Sizlerle beraber büyüğüz" diye karşılık verdi.

Yıllardır ligde oynayan takımları geride bırakarak 1'inci Lige yükseldiklerini belirten Başkan Sel, " Her zaman 'Sporcusuyla, seyircisi ile yönetimi ile örnek kulüp olalım' dedik. İnşallah Türkiye'de örnek bir kulüp olacağız. Kadromuzu muhafaza ederek takviyeler yaptık. Bölgesel Amatör Lig'den beri oynayan 4 futbolcumuz vardı. İnşallah 1'inci Lig'de de oynayacaklar. 13 oyuncumuz ile anlaşma imzaladık. 4-5 futbolcu takviyesi yapacağız. 10 yıllık bir hedef koymuştuk. 2023 yılında Süper Lig demiştik. Allah nasip ederse 2023'e kalmadan Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

 

Takım kaptanı Türker Toptaş ise taraftarların duası ve desteği, kendilerinin de çabasıyla mutlu sona ulaştıklarını kaydetti.

 

 

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaptan Türker Toptaş ve taraftarlar şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.