Ramazan Ayını manevi atmosferini her yıl halkla beraber geçirmek, vatandaşların yüzünü bir nebzede olsa güldürebilmek, hayır dualarını alabilmek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da perçinlemek adına Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda yapılan Mahalle İftarlarımız Kevser Mahallesi, Cuma Mahallesi ve Hisar Mahallemizde yaklaşık 6000 vatandaşın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 

Mahalle İftarlarda Canlı ilahiler, Semazen, Aşuk ve Maşuk gösterileri ile çay, şerbet, macun, mısır, pamuk şekeri gibi ikramlarımız oluyor. Vatandaşlarımıza Mahalle iftarlarımızın küçük bir hediyesi olarak bayanlar eşarp, çocuklara oyuncak hediye edildi.

 

Konu ile ilgili görüş belirten vatandaşlar ise her yıl yapılan Ramazan İftarlarından memnuniyet duyduklarını, her organizasyonun biraz daha büyüdüğünü ve geliştiğini, Sandıklı tarihinde olmayan böyle bir Ramazan güzelliğini Sandıklı halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür ederek selam ve sevgilerini gönderdiler.