SANDIKLI’DA SÜS KÜMES HAYVANLARI AÇIK ARTTIRMA İLE SATILDI

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

 

 Afyonkarahisar’da, Sandıklı Süs Tavukları Yetiştiricileri Derneği’nin binasının açılışında süs kümes hayvanları açık arttırma ile satıldı.

  Düzenlenen program kapsamında önce Alparslan Türkeş Parkı’nda bulunan ve belediye tarafından Sandıklı Süs Tavukları Yetiştiricileri Derneği’ne verilen binanın açılışı yapıldı. Programa Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Meclis Üyesi Adnan Öztaş, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Eren, Uşak Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiriciliği Derneği Başkanı Metin Gün ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından kurdele kesilerek dernek binasının açılışı yapıldı. Açılış sonrası Başkan Keskin, Başkan Çöl olmak üzere diğer dernek başkanlarına teşekkür plaketi verdi. 

  “Bir çatı altında toplandık”

  Dernek açılmadan bir yıl önce bir avuç insan olarak yola çıktıklarını söyleyen Başkan Keskin ise konuşmasında şunları söyledi:

  “Dernekleşmeden bir çok aktiviteye imza attık. Yaban hayvan yemleme, kan bağışı, engelli sandalyesi alma gibi çalışmalarımız oldu. Kendi çevremizde dernekleşip yolumuzda devam etmek istedik. Bu yolda Belediye Başkanımız Mustafa Çöl bir dediğimizi iki etmedi. Bir çatı altında toplanmamızı sağladı. Bundan iki üç gün öncesi de federasyon üyeliğimiz onaylandı. Allah nasip ederse bundan sonrada bu şekilde yolumuza devam edeceğiz.”

  Konuşmalar sonrasında süs kümes hayvanları açık arttırma usulü ile satıldı. Kümes hayvanları mezatında çok sayıda tavuk, ördek ve kaz gibi kümes hayvanları 50 lira ile 550 liraya satıldı.